Programförklaring

Avsikten med ”Djingiskahn” är att föra ut i ljuset de orättvisor och konsekvenser som politikers och andra makthavares beslut och åtgärder förorsakar enskilda såväl som grupper av individer. Allt för ofta glöms individen bort när makthavare går till handling, och allt för ofta har makthavarna inte kunskap om eller,än värre, vill inte veta villkoren för de berörda. Det är dags att ändra på detta.

Politik styrs inte via ”Nätet” invänder säkert någon, förvisso sant, men Dina synpunkter och åsikter är viktiga för en öppen debatt. Ju fler Vi är som står upp för Vår sak ju mer kommer man att lyssna. Det är en av demokratins grundbultar.

Jag som öppnat denna kanal är Per Bengtsson, med 69 års livserfarenhet och som vill verka för ett samhälle som ser till individens möjligheter och tar hänsyn också till individens rätt. Jag har aldrig varit medlem i något politiskt parti, och så lär det förbli.

Tillägg 2014: Det händer ibland att det inträffar saker som gör att man måste ta aktiv ställning, agera och därmed ändra sin agenda. Det hände mig och här kan du läsa vad/varför.

Du är välkommen att ge dina synpunkter och kommentarer men du måste beakta de regler som gäller.

För dig som vill bli automatiskt informerad om när bloggen uppdaterats med ett nytt inlägg finns möjligheten att ”prenumerera”.

Välkommen till ”Djingiskahn”

Upprättad 2012-01-05

Senast reviderad 2014-03-11

Per Bengtsson

E-mail: info@djingiskahn.se

En reaktion på “Programförklaring

  1. Härligt!
    Det är ”vi” som verkar i vardagen genom våra kontakter, både genom arbete och fritid, som ser utanför mötesrummets dimfrostade glas, som kan agera väckarklockor. Sunt förnuft är något som oftast saknas i maktens korridorer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *